- dj ploiesti - cameraman ploiesti - fotograf ploiesti - dj bucuresti - cameraman bucuresti - fotograf bucuresti

Go to content

Main menu:

Preturi
Promotii

Promotie Permanenta
Toti clientii care au organizat un eveniment la care au folosit servicii oferite de catre echipa SoundlightVideo, beneficiaza automat de o reducere de 10% calculata la preturile de lista, daca la organizarea unui al doilea eveniment folosesc minim 2 sau mai multe servicii oferite de catre noi.


Promotie Nunta 2014
Masina de fum greu cu gheata carbonica, doar 550 lei (pret valabil daca se alege si sonorizare SoundLightVideo) - 650 lei (fara sonorizare SoundLightVideo)!Promotie Nunta 2014 - Foto/Video entry level
Pachetul entry level contine prezenta cameramanului si a fotografului pe toata durata de desfasurare a evenimentului, sesiune foto/video inclusa. Se ofera 600 - 700 fotografii pe suport DVD, bonus 100 de fotografii sunt editate individual, 3 - 4 ore de filmare SD cu premontaj si transpunere pe DVD - DVD-uri si coperti personalizate. Pret pachet 1200 lei.


Nota:
Promotiile nu se pot cumula! Clientii pot opta pentru promotiile de la care obtin cele mai multe beneficii / avantaje, in functie de pachetul de servicii ales!
soundlightvideo.ro O noapte de distractie, o viata de amintiri!

 
Copyright © 2014 Sound Light Video. Toate drepturile rezervate. Webdesign by TheMastreM
Director web SONORIZARI EVENIMENTE, FILMARI HD, SEDINTE FOTO SPECIALE Top66 Statistici Adauga site in top online- Adauga.com Organizari evenimente Nunti, accesorii nunti, rochii de mireasa Nunti de Basm - portalul pentru nunta ta perfecta Anunturi Gratuite djfotovideo.ro TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Promovat de Adauga-Site.ucoz.net Ro2.ro - Promovare si statistici web TRX Director Web
Back to content | Back to main menu